Wednesday, September 28, 2011

menunggu customer vimax

haaa.. ni bukan apa.. sekadar bukti yg tuan tanah bukan bisnes main2..
kadang2.. meniaga on9 ni ada jugak masalahnya..

kita dah bg harga murah. banyak plak kisahnya..
takot brg x sampai la..
takot tuan tanah menipu la

takot itu la
takot ini la..

tuan tanah pun x leh nak salahkan sapa2 sebab hak masing2 kan.. cuma ini jaminan tuan tanah la.. tuan tanah xde nak meniou duit org.. setiap customer yg order n buat bayaran, akan dapat brg..
setakat neh..x de lagi tuan tanah x hantar brg pd mana2 org..
tuan tanah meniaga ni jujur.,. kat fb ada, blog ada.. sume ada
xkan la kita nak menipu.. ye x?
yg cuma nak menipu tuan tanah banyak la..

cakap dah buat payment.. n tya bila nak hantar brg

tapi, bila cek maybank2u..xde plak tuan tanah terima apa2 deposit..
n bila tuan tanah suruh mms resit deposit.. terus senyap tanpa berita..
apa nak jd pun x tau la..

n ada plak yg nak COD.. means, cash On Delivery..
itu pun meminta maaf banyak2 la sebab brg2 ni bukan tuan tanah punya..
tuan tanah cuma kuli yg jual brg2 ni jek..
n time nak ambil brg ni pun.. tuan tanah kena bayar jugak pd supplier..

so, cara tuan tanah meniaga, buat order, buat bayaran, n tggu je posmen antar kalau brg yg dibeli berupa skincare, jeans, tee, tie..

tp kalau dia beli placenta, serum or vitC.. tuan tanah sndr yg akanpas by hand sebab melibatkan kos yg tinggi..

ada yg harganya beribu2 kalau placenta..

so, kat atas n bawah ni ada beberapa gambr yg menunjukkan tuan tanah sedang menunggu pembeli di Giant Puchong..

moga2 selepas ni.. kepada sesiapa yg masih ragu2.. akan hilanglah keraguan tu ye..

kalau anda ada d area KL n selangor.. tuan tanah sndr yg akan hantar n pas brg.. sebab sume brg ni ialah ready stock.. bayar today, esok dapat.. tapi depends pd brg la.. kalau beli bawah dari 100.. tuan tanah hanya akan buat delivery pd hari ahad..

kalau yg dekat2 seribu tu.. br la tuan tanah segerakan urusan..

tuan tanah tau.. blog tuan tanah nii banyak "kakak2" yg suka pd kecantikan.. hehe

so, kamu2 semua boleh inbox tuan tanah utk best price..
harga still boleh nego..

nak nego banyak pun boleh..asalkan jangan tuan tanah rugi sudeehh.. haha

so, pd sapa2 yg berminat nak beli..
boleh masuk n follow blog tuan tanah yg kedua.. yg mmg utk brg2 kesihatan sahaja..


sila la klik.. jangan malu2.. hehhehe


hot product skrg ni alah vimax..
harga pasaran ialah rm329.. tapi tuan tanah jual rm 270 sahaja..

yg 1 kotak lagi tu ialah VitC n SHP..
SHP ni alat utk tahan lama. hehe.. :P

so, kalau nak order.. sila emel tuan tanah.. payedd87@yahoo.com

atau msg ke 017-4344636

thanks.. :)

Wednesday, September 21, 2011

besarkan zakar dengan diem product

Produk DIEM dijamin SEMULAJADI

.

.

http://jantanhebatinthemaking.com/diem/images/diem-produk-kesihatan-untuk-lelaki.gif

.

Produk DIEM dirumus secara botanikal, herba, rempah, dan tidak mengandungi dadah dan pewangi sintetik. Produk DIEM juga telah diuji bagi memastikan tahap keselamatan pengguna oleh Makmal Antarabangsa di Malaysia. Dengan minyak yang berkualiti tinggi, rempah, dan herba asli dan botanikal telah digabungkan dalam produk DIEM untuk kepuasan pelanggan.

**************************************************************************

.

Produk 1 : DIEM Duroil Cream for Men – Intimate Massage Cream

Krim Urutan Khas untuk Lelaki

http://www.diemduroil.com/penile-cream/files/diemcream2.jpg

DIEM Cream -20gm @ RM70.00

Diem Cream adalah sangat berkesan untuk lelaki, krim sapuan untuk meningkatkan dan memaksimumkan sirkulasi darah. Sapukan Diem Cream ke daerah yang diinginkan dan anda akan mendapat keputusan secara langsung. Diem Cream tinggi dengan hirudin, dapat merawat urat saraf yang cedera dan lemah. Diem Cream juga dapat merawat penyakit darah beku.

DIEM Cream dirumus untuk mempercepatkan peningkatan peredaran darah melalui sapuan. DIEM Cream mengandungi Hirudo Medicinalis (Minyak Lintah) dan dicampur bersama Tribulus Terristeris untuk tingkatkan peredaran darah. Anda tidak perlu risau lagi sama ada anda boleh menahan jarak kerana ketegangan akan bertahan lama dan berkemungkinan akan bertahan lebih, lebih dan lebih lama. Kesudahannya, tidak perlu risau lagi tentang pancutan pra-matang.

Bagaimanakah DIEM Cream digunakan?
Ianya mudah sahaja. Alat kelamin anda terdiri daripada dua bahagian iaitu rongga dalaman kecil (lembut seperti span). Ketegangan terjadi apabila anda terangsang dan darah mengalir ke tisu span. DIEM Cream adalah krim yang menyerap, direka untuk meningkatkan kemampuan untuk menguatkan tisu. Ketegangan tisu akan menghasilkan darah yang lebih banyak daripada biasa. Itu bermakna anda akan mendapatkan saiz alat kelamin yang lebih besar dan ketegangan yang lebih keras! Dan berkemungkinan ianya lebih panjang, alat kelamin yang tebal lagi lasak dan lebih berkuasa!

Semua ini dapat dicapai :
1. Tanpa latihan Alat Kelamin.
2. Tanpa Pam Alat Kelamin.
3. Tanpa Pil Seks.
4. Tanpa pembedahan yang mahal dan tiada tekanan.
5. Dengan DIEM Cream, anda akan memperoleh keputusan dalam masa beberapa hari sahaja.

Berapa Lamakah Jangkamasa untuk Anda Mendapatkan Keputusan?
Di bawah adalah keputusan yang munasabah dan boleh anda jangkakan :

Dari 7 hari Pertama: Dalam masa itu, perubahan yang akan anda lihat ialah ketebalan pada alat kelamin anda.

Anda juga akan merasakan kepanjangannya dan ketegangan yang hebat.

Selepas 21 hari :
Anda dapat memerhatikan kepanjangan pada zakar anda.
Zakar anda akan lebih panjang dan lebih tebal daripada yang sebelumnya.
Bila anda melihat pada cermin, anda tidak percaya dengan apa yang dilihat.
Dan anda akan bertanya pada diri anda : “Adakah ini zakar anda?”

Selepas 40 hari :
Anda boleh memperolehi ketegangan dengan sedikit sentuhan sahaja.
Ketegangan anda akan lebih kukuh dan tahan lama hingga anda tidak mempercayainya.
Saiz zakar anda akan meningkat 3 inci untuk penggunaan seterusnya.

Faedah menggunakan DIEM Cream :
* Menambahkan keseronokan dan kesensasian semasa melakukan seks.
* Menambahkan ketegangan pada tisu alat kelamin.
* Meningkatkan peredaran darah pada alat kelamin.
* Membuatkan anda yakin untuk melakukan seks.

Bagaimanakah anda menggunakan DIEM Cream?
Urutkan pada alat kelamin anda (dalam 2 minit) sehingga krim meresap ke dalam kulit. Itu sahaja!

Tindakbalas sampingan?
DIEM Cream adalah 100% bahan semulajadi tanpa campuran bahan terlarang.

Apakan beza antara DIEM Cream dengan “Pil Biru”?
DIEM Cream bukan dadah. DIEM Cream adalah untuk penggunaan luar sahaja, berlawanan pula dengan pil mekanisme enzimatik ketegangan. DIEM Cream berkesan sebanyak 95%.

**************************************************************************

.

Produk 2 : DIEM DurOil @ (60ml)

DIEM Duroil – Minyak Urut yang Terbukti Untuk Lelaki

http://jantanhebatinthemaking.com/diem/images/diem-duroil-oil-60g1.gif

DIEM DurOil – 60ml @ RM200.00

Diem Oil adalah minyak urutan premium kami, yang direka untuk laki-laki. Bahan ini telah terbukti untuk meningkatkan dan memaksimumkan sirkulasi darah. Terapkan Diem Oil di mana tempat yang penting dan langsung mendapatkan keputusan. Lebih tinggi kandungan hirudin dan herba.

DIEM Duroil – digunakan untuk penambahan peredaran darah melalui pemakaian tradisional. DIEM Duroil mengandungi minyak kelapa semulajadi dicampurkan dengan bahan asli Hirudo Medicinalis (Minyak / Lendir Lintah) dan bauan bersifat lelaki daripada wangian Ylang Ylang. DIEM Duroil dirumus secara teratur dan terapeutik untuk dijadikan minyak urut pembesaran alat kelamin. DIEM Duroil mengandungi gabungan daripada ubat penggalak nafsu syahwat, herba, rempah, dan minyak semulajadi yang dirumus untuk meningkatkan peredaran darah. DIEM Duroil digunakan secara tradisional dan memberi hasil yang dihajati untuk menambahkan ketegangan, saiz, dan pancutan (mani) pramatang.

Pengalaman SEBENAR pembesaran alat kelamin tanpa pembedahan, suntikan atau kesakitan!
* Ia telah diuji dengan selamat dan terbukti untuk meningkatkan peredaran darah melalui penggunaan tradisional.
* DIEM Duroil, minyak yang bersifat untuk pembesaran alat kelamin.
* Pembesaran alat kelamin yang kekal. Pembesaran meningkat 3 inci dalam seminggu
* Menebalkan kelamin. Menambahkan lilitan (Kelebaran) alat kelamin anda
* Mendapat lebih ketegangan. Meningkatkan nafsu syahwat
* Pancutan (mani) pramatang
Petunjuk : Secara tradisional, DIEM Duroil bukan sahaja digunakan untuk menaikkan nafsu syahwat bagi orang lelaki.

Sebaliknya merawat masalah seksual seperti :
* Disfungsi nafsu berahi
* Pancutan (mani) Pramatang

DIEM Duroil bertindak dengan sendiri tanpa menggunakan alat pembesar alat kelamin. Saiz alat kelamin dapat dilihat kesannya apabila DIEM duroil digunakan setiap hari mengikut teknik urutan. DIEM Duroil telah membangunkan teknik mengurut alat kelamin untuk membesar dan memanjangkan dalam masa yang singkat. Keputusan pembesaran dapat dilihat dengan urutan batin. Dalam masa yang singkat – DIEM Duroil boleh segera memperbaiki peningkatan ketegangan pada alat kelamin anda dalam masa yang singkat.

DIEM Duroil lebih mujarab kerana ia mengandungi bahan asli aktif yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Dengan penggunaan harian, DIEM Duroil terbukti dapat menyelesaikan masalah kesihatan alat kelamin seperti disfungsi nafsu berahi dan pancutan (mani) pramatang.

**************************************************************************

.

Produk 3 : DIEM Oil – Proven Massage oil for men

DIEM Oil – 30ml @ RM80.00

Diem Oil adalah minyak urutan premium kami, yang direka untuk laki-laki. Bahan ini telah terbukti untuk meningkatkan dan memaksimumkan sirkulasi darah. Terapkan Diem Oil di mana tempat yang penting dan langsung mendapatkan keputusan.

DIEM Krim & DIEM Oil telah diuji selamat dan dibuktikan untuk meningkatkan peredaran darah melalui applikasi topikal.
• Pembesaran zakar KEKAL
• Menebalkan zakar anda
• Ereksi lebih kuat & lebih kukuh serta tahan lama dan lebih keras
• Mengatasi ejakulasi pramatang

Amalan serentak DIEM Krim dan DIEM Oil akan memberi impak yang lebih berkesan lagi. DIEM Krim lebih kepada pembesaran zakar manakala DIEM Oil lebih kepada pemanjangan zakar. Anda tidak akan bimbang samada boleh “tahan lama” kerana ereksi akan kekal kukuh untuk lebih lama. Anda tidak perlu bimbangkan ejakulasi pramatang!

Fungsi DIEM KRIM & DIEM Oil
Zakar anda mengandungi dua seksyen dengan rongga-rongga dalaman kecil (seperti sebuah span). Ereksi berlaku apabila anda teruja dan pengaliran darah berlaku bagi mengisi tisu-tisu lembut itu.

DIEM KRIM & DIEM Oil dibuat untuk meningkatkan keupayaan tisu-tisu erektil supaya mengandungi lebih banyak darah daripada biasa. Ini bermaksud anda akan mendapat zakar yang lebih besar dan lebih keras! Dan akhirnya, zakar yang lebih panjang, lebih tebal dan lebih keras serta tahan lama! Kesannya kekal.

Semua ini dicapai tanpa:
… Tanpa senaman Zakar… Tanpa Pam Zakar … Tanpa Pil Seks… Tanpa Pembedahan.. Dengan DIEM KRIM & DIEM OIL, mudah mendapat hasilnya dalam beberapa hari sahaja…

Bagaimanakah fungsi DIEM KRIM & DIEM Oil?
Bahan-bahan aktif dalam DIEM KRIM & DIEM OIL bertindak pada dinding tisu (Carposa Caevernosa) dalam zakar, membuatkannya lebih besar. Hasilnya tisu tersebut mempunyai satu kapasiti yang lebih besar untuk mengisi darah. Hasil adalah zakar lebih tebal dan panjang. Seperkara lagi, salah satu daripada bahan DIEM KRIM & DIEM Oil memudahkan lebih banyak aliran darah kepada zakar. Jadi ereksi dicapai dengan lebih mudah.

Bagaimanakah harus saya menggunakan DIEM KRIM & DIEM Oil?
Urutan harian yang mudah pada zakar (dibawah 2 minit) sehingga kulit telah meresap sepenuhnya DIEM krim. Kemudian teruskan dengan mengurut menggunakan DIEM Oil. Ataupun campurkan DIEM Krim dan DIEM Oil dan urut serentak.

Untuk Meningkatkan Ereksi
Mengurut dengan lembut 10 hingga 20 titik DIEM OIL ke atas zakar dari pangkal ke hujung kemudian biarkan kering. Amalkan setiap pagi dan malam.

Untuk Pembesaran Zakar Semula Jadi
Bungkus zakar anda dengan satu kain lembap panas. Keringkan zakar anda dan urut di antara 5 dan 10 titik DIEM OIL ke atas zakar dan biarkan ia kering, Amalkan setiap pagi & malam.

Adakah kesan sampingan?
Tidak. DIEM KRIM & DIEM Oil adalah 100% formula semulajadi dan tiada kesan sampingan.

Produk DIEM dirumuskan dari bahan semulajadi botanicals, herba-herba dan tiada dadah, mengandungi keharuman sintetik. Produk DIEM telah diuji untuk keselamatan oleh Internationally Recognized Lab, di Malaysia dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Hanya minyak-minyak semula jadi kualiti tertinggi dan herba-herba paling bersih serta botanicals digunakan dalam mengeluarkan produk DIEM.
Untuk pengetahuan, DIEM krim adalah buatan Malaysia dan telah diexport ke USA, Singapura, India, Cambodia dan Nepal.
DIEM KRIM mengandungi ekstrak Hirudo Medicinalis (Medicinal Leech) dan ditambah dengan Tribulus Terristeris untuk meningkatkan mikro-peredaran darah.
Kandungan DIEM Krim : Aqua,Hirudo Medicinalis Oil, Tribulus T errestris Extract, Zingiber Minus, Smilax Myosotiflora, Aleurites Mollucana, Imex Preservative & Emolium Delta.
DIEM OIL mengandungi minyak kelapa semulajadi dengan ekstrak Hirudo Medicinalis dan wangian maskulin Ylang-Ylang.
Kandungan DIEM Oil : Fructus Cocus Nucifera, Hirudo Medicinalis, Rhizoma Zingiber Officinale, Rhizoma Smilax Myosotiflora, Rhizoma Zingiber Minus, Aleurites Moluccana, Semen Piper Nigrum, Ylang Ylang and Palm Oil.

**************************************************************************

.

Produk 4 : DIEM Active Boxers

DIEM Active Boxers Utk Gayahidup Aktif & POWER Seksual

http://www.diemduroil.com/Active-Boxers/files/diem-active-boxers.jpg

DIEM Active Boxers @ RM160.00


Diem Active Boxer merupakan yang terbaru dalam Active Gaya Hidup Wear ditugaskan oleh Diem-USA (Duroil batin Tenaga Pijat – Amerika Syarikat) yang berpusat di California, Amerika Syarikat. Gaya Hidup Aktif kami menggabungkan pengetahuan tradisional ACU-tekanan, medan magnet, Far Infra Red (FIR) ilmu dengan bahan kain moden.
Tubuh Diem Aktif Boxers terbuat dari kain Katun Lycra untuk memastikan bahawa selesa untuk dikenakan sepanjang masa.

Manfaat utama dari memakai Diem Aktif Boxers berasal dari magnet alam yang mencipta medan magnet yang konsisten di sekitar selangkangan, punggung bawah, dan gluteus Maximus kawasan di mana aliran darah. Ketika darah mengalir melalui medan magnet, besi dalam sel darah dipengaruhi oleh medan magnet menyebabkan sel-sel darah berputar dan berasingan ketika mereka mengalir melalui medan magnet. Pemisahan sel memberikan sel masing-masing lebih luas permukaan untuk membawa oksigen lebih banyak dan nutrisi penting.

http://jantanhebatinthemaking.com/diem/images/diem-active-boxer.jpg

Mudah Dan Berkesan Untuk Gaya Hidup Yang Lebih Aktif Dan Lebih Bertenaga ! –(Lebih baik Dari Vakoou)
DIEM Active Boxers ialah teknologi terkini pakaian Untuk Gayahidup Aktif yang dihasilkan oleh DIEM-USA (Duroil Inner Energy Massage – Amerika Syarikat) di California, AMERIKA SYARIKAT. Produk kami menggabungkan pengetahuan tradisional “acu-pressure”, medan magnet, Far Infra Red (FIR) Sains dengan bahan fabrik moden.
Diem Aktif Boxers dibuat dari Lycra Cotton fabrik dan mempunyai fabrik magnetik antibakteria untuk memastikan keselesaan. Diem Aktif Boxers mempunyai 20 magnet semulajadi dimasukkan dengan strategik dalam fabrik. Alat ini direka untuk aktifkan dan meningkatkan aliran darah terutama bawah punggung, gluteus,dan tempat sulit.

Mengapa memakai Diem Aktif Boxers?
Banyak Manfaat – Diem Boxers membantu anda meningkatkan cara anda menjalani hidup aktif anda. Ia dapat membantu meningkatkan peredaran darah, mengelakkan keletihan, meningkatkan mobiliti dan fleksibiliti.
Diem Aktif Boxers mempunyai 20 magnet semulajadi tertanam strategik didalam fabrik. 10 magnet untuk kawasan tempat sulit dan sekitarnya, 6 magnet untuk pinggang & punggung dan 4 magnet untuk gluteus maximus.
Ini jauh lebih baik daripada Vakoou dari USA kerana hanya ada antara 8-12 magnet besi tapi Diem Aktif Boxers mempunyai 20 magnet batu/magnet semulajadi.

Bagaimana Ia Bekerja?
Kelebihan utama memakai Diem Aktif Boxers datangnya dari magnet semulajadi yang mencipta medan magnet yang konsisten di sekitar tempat sulit, pinggang, punggung dan kawasan gluteus maximus di mana ada aliran darah.
Ketika darah mengalir melalui medan magnet, zat dalam sel darah dipengaruhi medan magnet menyebabkan sel-sel darah berputar dan berasingan ketika mengalir melalui medan magnet. Pemisahan sel memberikan sel masing-masing lebih luas permukaan untuk membawa oksigen lebih banyak dan nutrisi penting.

Fakta:
Magnetik untuk sukan adalah popular dikalangan atlet profesional dan ramai selebriti menggunakannya bahkan ada angkasawan NASA menggunakan magnet untuk meningkatkan kesihatan mereka!

Saiz:
M – Pinggang 30 – 34
L – Pinggang 34-36
XL – Pinggang 36-38
XXL – Pinggang 38-40

**************************************************************************

.

Produk 5 : DIEM Wash – Cleans and removes Odors

Pencuci DIEM Wash – Membersih dan Menghilangkan Kuman Alat Kelamin

http://www.diemduroil.com/wash-for-men/files/diem_wash.png

DIEM Wash – 150ml @ RM 65.00

Diem Wash adalah GRATIS SOAP mencuci yang menghilangkan bau yang tidak diingini dan bau kelamin laki-laki tanpa mengeringkan kulit intim anda. Diem Wash mengandungi semua bahan-bahan aktif semulajadi yang dapat membantu anda meningkatkan daya tarik seks intim dengan memiliki kebersihan yang lebih baik. Mencuci alat kelamin dengan begitu sempurna dan menyah bau, serta memberikan rasa keselesaan yang amat sangat. Rasai kebersihan yang belum pernah anda alami, selepas dibersihkan dengan Diem Wash.

Pencuci DIEM Wash adalah pencuci BERKONSENTRASI yang dirumus khas untuk bahagian kulit intim LELAKI. Pencuci DIEM Wash bebas sabun dan dijamin untuk membersih kotoran, menyah minyak dan juga bau. Gunakan setiap hari untuk menghapuskan kuman alat kelamin lelaki. Kuman pada alat kelamin lelaki wujud disebabkan kurang penjagaan kebersihan pada alat kelamin dan smegma justeru menimbulkan masalah “bau yang kurang menyenangkan” pada alat kelamin lelaki.

Pencuci DIEM Wash juga sesuai untuk lelaki yang menghadapi masalah kulit menggelupas, melecet, gatal-gatal dan menggerutu di bahagian pangkal paha. Ia juga berkesan untuk membersih dan menanggalkan sisa-sisa kondom dan pelincir. Pencuci DIEM Wash Untuk Lelaki adalah pencuci yang “UNIK” dan berkonsentrasi serta berkesan untuk kebersihan bahagian alat kelamin lelaki. DIEM Wash untuk Lelaki adalah gabungan dari herba semulajadi yang unik dan dirumus untuk bertindak sebagai ejen antiseptik semulajadi pemusnah bakteria yang juga mempunyai kaedah pembersihan yang mantap. Kombinasi mantap herba-herba semulajadi ini membantu untuk mengurangkan risiko jangkitan kuman juga menyah bau dan hama.

DIEM Wash untuk Lelaki mengandungi ramuan aktif semulajadi. Lebih dari 60 herba yang berlainan telah diadun dan dirumus untuk membersih, menyegar dan meremajakan bahagian paling intim anda. Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia), Tribulus Terristeris dan Smilax Myosotiflora merupakan herba penggalak syahwat yang berkuasa dan cukup dikenali telah digunakan untuk mendorong, memperbesar liang peredaran darah dan melancarkan peredaran darah di dalam dan sekitar alat kelamin, pangkal paha dan juga buah zakar.

Pencuci DIEM Wash :
* Menyahbau yang kurang menyenangkan dan mengelak jangkitan Kuman Alat Kelamin
* Menambahbaikkan kebersihan bahagian intim – berbau segar
* Memperbaiki hubungan seks – tarikan seks dalam masa yang singkat
* Pencuci yang pantas, selamat dan berkesan
* Produk yang didaftarkan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia

MEMBERSIH, MELINDUNGI dan MENYEGARKAN!

DIEM Wash untuk Lelaki disaran tinggi penggunaannya untuk lelaki yang mengamalkan gaya hidup sihat dan penambahan pada tahap kesihatan di bahagian intim mereka. ANDA akan memperoleh hasil yang lebih bersih, lebih menyegarkan di bahagian intim anda, dan ianya DIJAMIN!

KESELAMATAN diutamakan!

DIEM Wash untuk Lelaki dijamin mengandungi ramuan aktif SEMULAJADI. Ianya dirumus khas dari herba-herba terpilih semulajadi dan tidak mengandungi dadah atau bahan kimia yang merbahaya.

DIEM Wash untuk Lelaki TIDAK MENGANDUNGI TRICLOSAN. Triclosan digunakan secara menyeluruh tetapi kajian yang terbaru mendapati Triclosan adalah merbahaya dan AKAN memberi kesan kepada sistem kelenjar endokrin.

*********************************************************************

besarkan zakar dengan vimax

.Vimax Original Diimport Dari Canada

.

http://www.vimax.org.uk/wp-content/uploads/2010/05/vimax-bottle-large.jpg

.

Harga Pasaran bagi Vimax : RM 350.00++ (harga pasaran Malaysia)
Harga promosi kami: RM 270 sahaja

VIMAX -- Kapsul yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia. Hanya makan sebiji kapsul untuk 4 hari kerana kesannya akan bertahan sehingga 4 hari :

• PENAMBAHAN PANJANG sehingga 3.5 inci
• KEKERASAN MAKSIMA
• KETAHANAN LEBIH LAMA

* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100% -- Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan.

********************************************************************

.

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil PIL-PIL VIMAX kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci.. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.

Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa 3 bulan !

- Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;
- pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
- Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
- Berhenti pramatang pancutan mani;
- Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
- Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?

Pil-pil kita akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

.

.

http://1.bp.blogspot.com/_bacRdkhy9Tk/S8khFhezUQI/AAAAAAAAABg/N9ekKoVZ-iU/s400/vimax.jpg

.

Vimax %100 Herba Selamat :

  • Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar – Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.
  • Ginkgo – Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.
  • Ginseng – Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma
  • Lihat Sejenis Pokok Palma – Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.
  • Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Anda bersetuju menggunakan produk ini tanpa paksaan dari mana-mana pihak, anda perlu tahu bahawa produk ini adalah diimport daripada luar Negara. Jadi anda bertanggungjawab ke atas penggunaan tersebut. Segala maklumat ini diambil daripada web di bawah :-

http://vimax.lx.ro
http://www.pillsexpert.com

.

.

.

.

Vimax Original vs Vimax Palsu

http://alpha-lipid.com/banner/vimax/vimax_ori.jpg

Vimax OriginalVimax Palsu
http://4.bp.blogspot.com/_3eiTP3ldVZ8/STfTBtosgvI/AAAAAAAAAUc/XqYniNoPXyg/s320/vimax-lovelornlure.jpghttp://3.bp.blogspot.com/__FnhhynvML8/SkQZ4Fe4jDI/AAAAAAAAAIE/x0dDHL1qmqA/s400/Fake+Vimax+in+Malaysia+1.jpg
  • Pil berwarna coklat
  • Diimport dari Canada
  • 30 capsul sahaja.
  • Pil berwarna biru-putih
  • Diimport dari China
  • 10 @ 30 capsul
  • Dikenali sbg Vimax Asian